Repartitia pe clinici a rezidentilor

Medicii confirmati in rezidentiatul pe post si pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie, sesiunea 20 noiembrie 2011, care au ales pentru pregatire centrul universitar Bucuresti, isi vor alege clinicile de indrumare metodologica incepand de saptamana viitoare.

Mai exact, repartitia va avea loc in zilele de 19, 20 si 21 decembrie 2011 in Amfiteatrul Mic de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (intrarea prin curtea Facultatii de Medicina) din Splaiul Independentei nr.169. Medicii rezidenti trebuie sa aiba la ei actul de identitate, adeverinta eliberata de unitatea angajatoare – pentru rezidentii pe loc, adeverinta eliberata de unitatea angajatoare din care sa reiasa ca acestia au incheiat contract individual de munca pe durata nedeterminata – pentru rezidentii pe post si acceptul de primire de la medicul de familie sub indrumarea caruia doresc sa efectueze pregatirea, in cazul rezidentilor pe Medicina de Familie.

Contractul individual de munca pe durata nedeterminata se va incheia incepand cu data de 1 ianuarie 2012„, se arata pe site-ul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bucuresti.

La randul lor, medicii rezidenti vor primi la repartitie trei documente:
– adresa de stagiu cu care se vor prezenta la unitatea sanitara la care au fost repartizati pentru efectuarea primului stagiu;
– adresa catre unitatea angajatoare;
– adresa de indrumare metodologica pentru toata durata pregatirii in rezidentiat pe care o vor prezenta coordonatorului de rezidentiat in specialitatea in care sunt confirmati rezidenti.

„Medicii rezidenti din reteaua Ministerului Apararii si Ministerului Administratiei si Internelor vor alege unitatea de indrumare metodologica impreuna cu ceilalti rezidenti, conform programarii pe zile, ore si specialitati”, sustin reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Intrarea la repartitie se face dupa o programare pe zile, ore si specialitati, care poate fi descarcata AICI.

Totodata, reprezentantii Ministerului mai pun la dispozitia rezidentilor urmatoarele documente:

De asemenea, reprezentantii MS avertizeaza rezidentii de Medicina de Familie ca trebuie sa prezinte la repartitie acceptul de primire al medicului primar, de la unul din cabinetele medicale individuale din lista, sub indrumarea caruia urmeaza sa efectueze pregatirea.

Medicii si farmacistii confirmati rezidenti pe loc si post, care au ales pentru pregatire centrul universitar Cluj-Napoca, se vor prezenta la sediul Directiei de Sanatate Publica (DSP), str. Constanta nr.5 parter, Sala de sedinta pe 19 decembrie 2011 incepand cu orele 9, pentru alegerea primului stagiu de pregatire. Programul de desfasurare a repartitiei poate fi descarcat AICI.

Incadrarea medicilor – incheiata saptamana aceasta

Medicii, medici dentisti si farmacistii confirmati rezidenti pe loc in centrul universitar Iasi s-au prezentat pentru alegerea unitatii de incadrare la sediul Directiei de Sanatate Publica (DSP), in zilele de 13 si 14 decembrie 2011.

Saptamana aceasta (12-16 decembrie, n. red.) se desfasoara incadrarea in munca a medicilor rezidenti care au ales post in centrul universitar Brasov, prin repartitie din Centrul Universitar Craiova. De asemenea, tot in acest interval de timp, conform adeverintei primite la repartitie, sunt asteptati la unitatea angajatoare si medicii rezidenti care au ales centrul universitar din Sibiu.

Incadrarea medicilor rezidenti la unitatea angajatoare din centrul universitar Targu-Mures se va incheia tot pana pe 16 decembrie (5-16 decembrie, n. red.).

 

Sursa: PaginaMedicala.Ro (M. Viasu)

Link Util: DSP Cluj

Anunțuri

0 Responses to “Repartitia pe clinici a rezidentilor”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Pagini

Blog Stats

  • 205,230 hits
Decembrie 2011
L M M M V S D
« Noi   Ian »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Flickr Photos

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.099 de urmăritori

free counters
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: